Savino Wijnkaraf met mooie krachtige wijn

Savino Wijnkaraf met mooie krachtige wijn

De Savino wijnkaraf is een mooi en goed funtionerend bewaarsysteem voor uw wijn. De karaf is volledig van kunstof en is voorzien van een vlotter. Je kunt de wijn zuurtstofarm dagen bewaren na het openen van de fles. Maximaal een week! Vele vinologen zijn enthousiast over dit product. Er is namelijk een duurder materiaalsoort (Tritan) gebruikt waardoor de juiste smaak van de wijn behouden blijft.

Wijnbeschrijving:

Spanje - Alicante | La Bodega de Pinoso Vergel Tinto 2014 *bio
La Bodega de Pinoso is een wijnmakerij in het Spaanse Valencia, die geleid wordt door een team van jonge, enthousiaste wijnmakers. In deze zuidelijke, warme streek telen ze met veel zorg de voor dit gebied typische monastrelldruiven. De grond en het klimaat rond Pinoso zijn ideaal voor het verbouwen van deze druivensoort. De wijnen van La Bodega de Pinoso hebben, zoals men dat in Spanje zegt, een mediterraane ziel. Dit komt onder meer door het gebruik van inheemse gisten en druivenrassen. Bij de Bodega combineren ze moderne en traditionele technieken waardoor ze onder meer met lage sulfietgehaltes kunnen werken. De diepgewortelde oude stokken van de airen zorgen bij de witte wijn voor een verrassende mineraliteit waardoor het lijkt of de wijn wat houtrijping heeft meegekregen. Een unieke wijn waaraan heel wat jaren experimenteren ten grondslag liggen. De wijnen van Pinosa hebben dan ook verbluffende kwaliteit/prijs en door de jaren heen veel prijzen gewonnen!
Druivenrassen: Monastrell, Merlot, Bouschet.
Proef en ruik een sappige wijn met concentratie omdat een gedeelte van de wijn op eikenhouten vaten is opgevoed. Rood fruit, donker zwart fruit, kaneel, specerijen, room. Spannende wijn.
Lekker bij varkensvlees, konijn, lam, stoofschotels, zachte romige kazen, gevogelte.

.

Inhoud

Savino wijnbewaarkaraf kunstof
La Bodega de Pinoso - Vergel Tinto *Bio

Thema: Wijnkaraf met bewaarsysteem

Verpakkingsmateriaal: Folie

Prijs: € 27,27  (Ex. BTW) / € 33,00  (Inc. 21% BTW)

 

Laatste nieuws

Crudo Olijfolie
Crudo Olijfolie  Italie Puglia
lees meer »


Inspiratie voorjaar!
Wat geef je om de juiste beleving mee    tegeven ?
lees meer »


Geschenk per post Blossombs kersthangers
Je kent het wel we hebben nog wel even maar voordat  je weet is het…
lees meer »Valid XHTML Valid CSS Valid RSS